FINANCIEEL ADVIES

Financiële zekerheid met passend hypotheekadvies

Het vóóraf inwinnen van financieel advies bij het kopen van een huis geeft inzicht in de maandelijkse financiële draagkracht en is daarmee bepalend voor de maximaal toelaatbare koopsom en daarmee uw woonlast. Verliefd worden op een huis is één, maar ervoor zorgen dat u er onbezorgd kunt wonen is een ander verhaal. Om u een compleet pakket te kunnen bieden kan ik u niet alleen begeleiden in het aankoopproces, maar kan ik u ook inzicht geven in uw financiële mogelijkheden en daarbij een onafhankelijk hypotheekadvies geven. Uiteraard is alles afhankelijk van uw wensen.

Emotie en geld:

Het kopen van een woning is spannend en brengt veel emoties met zich mee. Immers, men staat op het punt een beslissing te nemen die moet leiden tot jarenlang fijn wonen. Bovendien heeft deze aanschaf financiële gevolgen. Uw beslissing moet daarom in alle opzichten de juiste zijn. Ik ontzorg u volledig bij het aankoopproces. Financieel comfortabel wonen, dat geeft rust. Het is allemaal al spannend genoeg.

Financieel comfortabel wonen voor iedereen door Aankoopadvieshuis

Wensen en doelen

Een passende woonlast is de zekerheid voor morgen. Door scherp te letten op de voordeligste rente en voorwaarden ga ik bij het invullen van het financieel advies bij het kopen van een huis op zoek naar de juiste hypotheekverstrekker. Het Aankoopadvieshuis is onafhankelijk in de keuze uit een breed assortiment van hypotheekverstrekkers en adviseert en bemiddelt daarbij.  Daardoor bent u verzekerd van de best passende hypotheek.

Een passende woonlast is de zekerheid voor morgen. Door scherp te letten op de voordeligste rente en voorwaarden ga ik met u op zoek naar de juiste hypotheekverstrekker. Ik adviseer en bemiddel daarbij. Het Aankoopadvieshuis is onafhankelijk in de keuze van een hypotheekverstrekker, waardoor u zeker bent van de best passende hypotheek.

Deskundige en specialist die zorgt voor financiële zekerheid in Roermond
Financiële zekerheid met de best passende hypotheek voor uw nieuwe woning

FINANCIEEL ZEKER

Als financieel adviseur ben ik aangesloten bij Financieel Zeker. Het Financieel Zeker keurmerk biedt u de zekerheid dat u altijd het juiste, onafhankelijk advies krijgt.

Financieel Zeker
  • Zo wordt een financieel advies altijd vooraf door een deskundige vakspecialist van Financieel Zeker beoordeeld of deze voldoet aan uw wensen en mogelijkheden en aan alle wet- en regelgeving.
  • U bent verzekerd van maatwerk toegespitst op uw persoonlijke situatie.
  • Alleen hoog opgeleide adviseurs mogen aangesloten zijn bij Financieel Zeker. De hoge eisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en klantgerichtheid staan garant voor de kwaliteit van de diensten die ik lever.
financieel zeker
EFA keurmerk van Aankoopadvieshuis, financieel advies