Elène Steffgen aankoopmakelaar staat u bij in de zoektocht naar de juiste woning

UW ADVISEUR

en woningmatch voor iedere koper

Elène Steffgen: “Het Aankoopadvieshuis is geen gewoon advieshuis. Het is een advieshuis gericht op de koper. Zowel in de zoektocht naar de juiste woning als in de financiële begeleiding, sta ik u bij als adviseur bij het kopen van een woning”.

Het Aankoopadvieshuis wordt vertegenwoordigd door Elène Steffgen (1968). Ik ben mijn loopbaan begonnen als financieel adviseur bij diverse banken en binnen het intermediair.

Na ruim 20 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in de financiële dienstverlening, groeide de interesse in vastgoed. Zelf bouwen, verbouwen en meerdere verhuizingen verder, ontstond de behoefte om kennis en ervaring te bundelen en hier mijn droombaan van te maken.

Na werkzaam te zijn geweest bij een makelaarskantoor in de regio, ontstond het idee van het Aankoopadvieshuis. Een huis met een stevig fundament. Een huis om trots op te zijn.

“Ik ben een gevoelsmens met zakelijke pit. Ik vind het van essentieel belang dat u een goed gevoel heeft bij een woning, evenals bij uw aankoopmakelaar waarop u kunt vertrouwen. Het gaat tenslotte om de aankoop van uw kostbaarste, in geld uit te drukken bezit, uw thuis! Het adviseren en begeleiden bij de zoektocht naar de meest geschikte woning voor mijn klanten is iets wat ik met veel passie doe. Niets geeft meer voldoening dan er voor zorgen dat je de passende match maakt! Als ook nog het financiële plaatje klopt ben ik dik tevreden”.

MEER DAN ALLEEN AANKOOPADVIES

In het algemeen richten makelaars zich op zowel de aankoop als verkoop van een woning.
Aankoopmakelaars richten zich veelal alleen op de aankoopbegeleiding van een woning, waardoor de belangen van de koper exclusief behartigd worden. Er kan dan geen sprake zijn van belangenverstrengeling.

Het Aankoopadvieshuis trekt de aankoopbegeleiding breder en biedt tevens financieel advies bij het kopen van een woning. Dit kan aan de voorkant, voordat u op zoek gaat naar een nieuwe woning, zodat u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn. En daarna, als u een keuze voor een woning heeft gemaakt. We kunnen dan een passend hypotheekadvies uitbrengen. Want wonen moet draaglijk zijn, nu en in de toekomst!

Financieel Zeker

Als financieel adviseur ben ik aangesloten bij Financieel Zeker. Het Financieel Zeker Keurmerk biedt u de zekerheid dat u altijd het juiste, onafhankelijke advies krijgt van gekwalificeerde kantoren. Lees meer over Financieel Zeker.

Daarnaast ben ik als erkend financieel adviseur aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH).

Financieel Zeker
Aankoopadvieshuis aangesloten bij Financieel zeker logo
EFA keurmerk van Aankoopadvieshuis, financieel advies

WILT U DE MOGELIJKHEDEN VERKENNEN?

Droomt u wel eens over een volgende stap? Of heeft u al iets gezien, maar weet u niet hoe nu verder?
Of bent u op zoek naar onafhankelijk advies bij het kopen van een woning?

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
+31 6 57 32 59 90 of neem contact op via het contactformulier.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!